For flere år siden fortalte en god venn og medarbeider av meg noe fra et besøk i Bethel, Redding, USA, som satte i gang en prosess i meg. Han sa at kanskje den viktigste faktoren i det Gudsnærværet og den overnaturlige dimensjonen den menigheten han besøkte levde i, var en kristen ærekultur som frigjorde liv og kraft mellom dem. Da jeg hørte det engelske ordet , «A Culture of Honor», opplevde jeg at Gud talte til meg om at dette var noe jeg skulle studere og få ny innsikt i. I de siste årene har jeg grunnet mye på dette med heder og ære. Jeg har gransket i Skriften og brukt teologiske oppslagsverk for å trenge dypt inn i dette emnet. Ordet har åpnet seg for meg, og jeg har fått ny innsikt og forståelse som jeg ønsker å dele i denne boken. - Erling Thu Anbefaling «Jeg våger den påstanden at du nå holder årets viktigste bok for kirke-Norge i dine hender. Årene som kommer vil vise om det også blir tiårets viktigste bok for norsk menighetsliv! Jeg velger å kle disse tankene i ord fordi det er min overbevisning at denne boka er nettopp så viktig! Helt siden 2010 har jeg sagt at tegn og under og mirakler er vel og bra, men det er ingenting som er så naturlig-overnaturlig og som forløser Guds rike på en slik måte som et menneskelig fellesskap som har tappet inn i Guds fullkomne kjærlighet og lever ut denne kjærligheten i fellesskap med hverandre!» Morten Edvardsen, pastor og rektor i Tønsberg Frikirke og Bibelskole Erling Thu er født i 1942, på Ganddal, Jæren og vokste opp i bedehusmiljøet. Han har vært forkynner siden 1962. Han ledet evangeliseringsarbeidet OUT i Sarons Dal, var med å bygge Statfjord A - plattformen i Jåttåvågen, og var hjelpeforstander i pinsekirken Zion i Stavanger, før han var med å starte Kristent Fellesskap, Bergen Bibelskole og Kristent Nettverk. Han har skrevet mer enn 30 bøker og er oversatt til mange språk. Han har vært gift med Solveig siden 1964 og de fikk seks barn sammen og har ti barnebarn.
Les mer
For flere år siden fortalte en god venn og medarbeider av meg noe fra et besøk i Bethel, Redding, USA, som satte i gang en prosess i meg. Han sa at kanskje den viktigste faktoren i det Gudsnærværet og den overnaturlige dimensjonen den menigheten han besøkte levde i, var en kristen ærekultur som frigjorde liv og kraft mellom dem. Da jeg hørte det engelske ordet , «A Culture of Honor», opplevde jeg at Gud talte til meg om at dette var noe jeg skulle studere og få ny innsikt i. I de siste årene har jeg grunnet mye på dette med heder og ære. Jeg har gransket i Skriften og brukt teologiske oppslagsverk for å trenge dypt inn i dette emnet. Ordet har åpnet seg for meg, og jeg har fått ny innsikt og forståelse som jeg ønsker å dele i denne boken.
Les mer
«Jeg våger den påstanden at du nå holder årets viktigste bok for kirke-Norge i dine hender. Årene som kommer vil vise om det også blir tiårets viktigste bok for norsk menighetsliv! Jeg velger å kle disse tankene i ord fordi det er min overbevisning at den
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788283651140
Publisert
2021
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Ventura
Vekt
230 gr
Høyde
205 mm
Bredde
132 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
247

Forfatter