Følelsen av å tilberede vilt som du har felt selv er vanskelig å slå. Selv om du ikke jakter selv, er råvarer fra våre skoger og marker det beste grunnlaget for et godt måltid. Her finner du retter med forskjellige stykningsdeler av viltet, og i de fleste oppskriftene kan du benytte akkurat det viltet som du har tilgang til: elg, hjort, rådyr, hare, villsvin, osv. Klassiske nordiske smakstilsetninger blandes med inspirasjon fra hele verden. Ikke gå glipp av den sørafrikanske bobotien med kvernet kjøtt av elgkalv, shish kebab med flatbiff av elg, karrigryte med elgstek eller chili med kvernet elgbog. Eller hva med godt krydrete hjemmelagde pølser, en saftig burger eller pizza med tynne skiver av elgbiff? Retter som både jaktlaget og familien kommer til å elske! Anders Levén er en av Sveriges mest navngjetne kokker, kjent fra TV, radio og tidsskrifter. I snart tretti år har jakt og vilt vært hans store interesse. Her presenterer han et femtitalls nye oppskrifter for alle som jakter og elsker smaken av vilt.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241931376
Publisert
2018
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
624 gr
Høyde
265 mm
Bredde
200 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
112

Forfatter
Bilder av
Oversetter