Messi drømte om å vinne VM da han som 10-åring løp gatelangs med ballen som sin beste venn. Han var den aller minste gutten i gata, men fotballdrømmen tok ingen fra ham. Diego er en foreldreløs gutt fra slummen i Río de Janeiro som drømmer om å få delta i Norway Cup med laget Karanba, bygd opp av den tidligere Lyn-spilleren Tommy Nilsen. Drillo er norsk landslagstrener. Ola By Rise er assistent og Kjetil Siem er sjef for den sør-afrikanske ligaen. Dag Solstad, Karl Ove Knausgård, Carl Frode Tiller og Tomas Espedal er noen av landets mest anerkjente forfattere. Sammen med det norske forfatterlandslaget i fotball har de laget en annerledes fotballbok. 32 forfattere, 32 land, 33 tekster og ett felles mål: å få Diego og de andre foreldreløse guttene til Ekebergsletta.
Les mer
I denne boka har forfatterne som spiller på Forfatterlandslaget i fotball, sammen med Egil "Drillo" Olsen, Ola By Rise, Dag Solstad og Kjetil Siem, skrevet hver sin tekst om hvert land som deltar i fotball-VM i Sør-Afrika i 2010.
Les mer
Forord av Thomas Marco Blatt, Oddmund F. J. Vaagsholm, Brynjulf Jung Tjønn, Gunstein Bakke, Eirik Ingebrigtsen og Stig Aasvik

Produktdetaljer

ISBN
9788292526354
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Publicom
Vekt
730 gr
Høyde
226 mm
Bredde
175 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
311

Relaterte produkter